Rotating Image

Nieuws


Maatregelen i.v.m. corona

Ook het TKBN-bestuur heeft kennis genomen van de overheidsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus.  Wij hebben overwogen om specifieke punten te benoemen voor onze leden en kanoverenigingen. Echter dit wordt dan een herhaling van de door de overheid/RIVM afgekondigde maatregelen. Om die reden hebben wij besloten om dit niet te doen. Ook is gebleken dat de te treffen maatregelen van dag tot dag kunnen wijzigen.

Kanotrektocht 2020 in Polen, natuur en cultuur

De Poolse kanoverening KTW Chelmno organiseert in de zomer van 2020 voor de 60e keer de trektocht op de rivieren de Drweca en Wisla. De tocht is van zaterdag 1 t/m vrijdag 14 augustus 2020.

Zin in een sportieve vakantie met unieke kenmerken?
Wij kunnen iedere kanoliefhebber aanraden om aan deze internationale tocht mee te doen. Je vaart door mooie natuur, het is geheel verzorgd, sportief van karakter, met soms zeer eenvoudige en soms prima voorzieningen onderweg.

Ambitiekaarten Noord- & Zuid-Holland

NOORD- & ZUID-HOLLAND: DOE MEE MET PROVINCIALE PROJECTEN!

De provinciebesturen van Noord- en Zuid-Holland hebben elk een project gestart waar wij als toeristische kanovaarders heel veel profijt van kunnen hebben.
Beide provincies maken “ambitiekaarten”.  Dat zijn digitale kaarten waarop alle belanghebbenden hun wensen en voornemens  aangeven.

Je opent de kaarten met de onderstaande weblinks:
Ambitiekaart provincie Noord-Holland

Verenigingsbrief nr 16

De verenigingsbrief gaat naar de bestuursleden van de TKBN-kanoverenigingen en bevat kort praktisch nieuws, toegespitst op verenigingen.

Verenigingsbrief nr 16 is toegespitst op Kanoschade tijdens verkeersdeelname. Besproken zijn botentransport, WA bij aanrijding, cascoverzekering, kanoverzekering, en afspraken m.b.t. kanotransport in het clubreglement.

Kanowaard opent haar deuren

Op zaterdag 13 april houdt kanovereniging Kanowaard haar jaarlijkse open dag. Vanaf 13 uur tot 16 uur kan iedere belangstellende een proefvaartje maken in één van de verenigingsboten aan de Westdijk 14 te Heerhugowaard.
In en rond de kantine kun je onder het genot van een kopje koffie of thee vragen stellen aan de aanwezige leden.