Rotating Image

25.04.2020 - Bijzondere Algemene Vergadering & Wolderwijdtochtje GEANNULEERD - TKBN Bestuur

Body

Omdat de vergadering van 28 maart 2020 is uitgesteld heeft deze vervolgvergadering ook geen nut op dit moment. Ook deze wordt dus uitgesteld tot komend najaar. Ook het Wolderwijdtochtje komt hierdoor te vervallen.

 

In de Algemene Vergadering van 28 maart 2020 staat vernieuwing van de statuten op de agenda. Als in die vergadering het vereiste quorum niet aanwezig is om te kunnen besluiten over wijziging van de statuten, is er statutair een extra algemene vergadering nodig. Die wordt dan op deze datum gehouden, op dezelfde locatie als de Algemene Vergadering van 28 maart, het clubhuis van KV de Dolfijnen te Harderwijk. Aanvang 10.00 uur.

Na afloop zal er mogelijk een tochtje op het Wolderwijd gevaren gaan worden. Dit is groot open water dus het doorgaan hiervan is weersafhankelijk. Wil je meevaren geef dit dan uiterlijk op donderdag 23 april even door aan Jaap Ruiter via vaarkalender@tkbn.nl . Zorg voor een voor groot water geschikte kano uitrusting en vergeet niet om reservekleding, een lunchpakket en warm drinken mee te nemen.

 Vorige pagina