Rotating Image

Maatregelen i.v.m. corona

Ook het TKBN-bestuur heeft kennis genomen van de overheidsmaatregelen naar aanleiding van het coronavirus.  Wij hebben overwogen om specifieke punten te benoemen voor onze leden en kanoverenigingen. Echter dit wordt dan een herhaling van de door de overheid/RIVM afgekondigde maatregelen. Om die reden hebben wij besloten om dit niet te doen. Ook is gebleken dat de te treffen maatregelen van dag tot dag kunnen wijzigen. Wij verwijzen onze leden en verenigingen dan ook naar de informatie die door de overheid/RIVM wordt gegeven, zie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 .
Ook NOC*NSF geeft op hun website advies voor de sport. Wij hopen en gaan daar eigenlijk wel van uit dat iedereen de adviezen van de overheid opvolgt. Kijk geregeld op de TKBN-website voor nieuwe mededelingen en in de Vaarkalender voor wijzigingen in de geplande activiteiten.

De Duitse kanobond DKV heeft inmiddels alle activiteiten tot eind juni opgeschort. Voor reizen naar of door België en Duitsland geldt code oranje, dwz alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan.