Rotating Image

25.05.2022 - Internationale Kamper Kano Kampeer Klassieker (25 t/m 29 mei) - KV Schonenvaarder

Body

De zevende editie van deze vierdaagse kano trektocht gaat over groot en klein vaarwater met een lengte van totaal ongeveer 100 km. De gezamenlijke start is op donderdag 26 mei. Iedereen is op de woensdagavond voorafgaande aan de start, vanaf 17.00 uur, van harte welkom bij KV Skonenvaarder te Kampen. Het terrein wordt dan omgetoverd tot kampeerterrein. Die avond is er een informatiebijeenkomst over de tocht. Natuurlijk is de bar dan geopend. Iedereen is van harte uitgenodigd dit spektakel mee te maken.

De tocht gaat over Drontermeer, Vossemeer, Reevediep, Ketelmeer, Zwartemeer, Kadoelermeer, Vollenhovermeer, Zwartewater, door Natuurpark De Wieden en Weerribben, over de IJssel en door de delta. Een gevarieerd aanbod aan bijzonder mooi groot en klein vaarwater. Door mooie natuur, langs mooie stadjes en dorpen, over plassen, meren, slootjes en rivieren. Deelnemers nemen hun bagage zelf mee in de boot. Spatscherm en zwemvest zijn verplicht, groot water uitrusting wordt sterk aanbevolen. Ben je al enthousiast geworden, wacht dan niet te lang en geef je op, want vol=vol.

De deelname bedraagt € 50,00 voor leden van TKBN, WSV of Peddelpraat. Voor niet-leden is het € 60,00. Dit is inclusief de kampeerkosten. Je bagage neem je zelf mee in de boot. Aanmelden doe je tot 15 mei op toertocht4k@hotmail.com. Betalen doe je vervolgens op NL04 INGB 0007 3251 94 t.n.v. Skonenvaarder o.v.v. 4K, naam en lidnummer. Ontvangst van de betaling geldt als definitieve inschrijving. Ongeveer een week voor de start ontvangen de deelnemers uitgebreide schriftelijke informatie over de route en over horeca, winkels, campings en bezienswaardigheden op en bij de route.

 

 Vorige pagina