Rotating Image

25.05.2022 - TKBN Hemelvaartweekend in Landsmeer - TKBN Toercommissie

Body

Vlakbij Amsterdam ligt het recreatiebied ’t Twiske en het mooie natuurgebied het Ilperveld. Het zijn prachtig gebieden om met de kano te verkennen. Vanaf Camping het Rietveen in Landsmeer gaan we mooie en leuke kanotochten varen in deze regio. We vertrekken elke dag om half 11 voor een kanotocht van 15 tot 20 km. Voor degenen die niet willen of kunnen varen zijn er genoeg andere mogelijkheden, zoals wandelen, fietsen of een bezoek aan Amsterdam. Honden zijn niet toegestaan op de camping. Je kunt tijdens dit weekend kamperen in je eigen tent, caravan of camper. We hebben op dit moment 15 plekken gereserveerd. Wees er dus snel bij als je erbij wilt zijn. De kosten voor dit weekend zijn aan de hoge kant, dat realiseren wij ons ook. We proberen de kosten altijd laag te houden, maar dat lukt dit jaar helaas niet. Mede omdat de camping dichtbij Amsterdam ligt, zijn de kosten wat hoger dan normaal. De exacte bedragen voor dit weekend volgen binnenkort.

Het is mogelijk om alleen een dagtochtje mee te varen, maar meld je dan wel even tevoren aan. Houd er ook rekening mee dat de camping voor dagbezoekers € 10,- per persoon rekent. Dit heeft er o.a. mee te maken dat de parkeermogelijkheden bij en op de camping erg beperkt zijn.

Belangrijk: op woensdag 25 mei vanaf 14.00 uur zijn jullie welkom op de camping. Wij willen iedereen verzoeken om niet voor 14.00 uur aan te komen. Als je toch eerder wilt komen, dan moet dit van tevoren in overleg met ons. Wij vangen jullie op en wijzen jullie de plek. Op zondag 29 mei kunnen we nog een korte dagtocht varen waarna we uiterlijk om 16.00 uur de camping weer verlaten. Als je eerder wilt komen of langer wilt blijven, neem dan zelf contact op met de camping om dat te regelen. Het kan dan wel zijn dat je niet in de buurt staat van de TKBN-groep.

Adresgegevens camping: Camping het Rietveen, Noordeinde 120, 1121 AL Landsmeer.

Aanmelden voor dit lange weekend graag voor 15 maart bij Harm en Ilse Kraima via  h.kraima@upcmail.nl (heeft onze voorkeur) of telefoon 06 2555 2640.

 

 Vorige pagina