Rotating Image

Kanotities

Kanotities is het tweemaandelijks magazine van de TKBN. Kanotities wordt gemaakt door zijn leden en is bedoeld voor zijn leden. Het staat bol van kanonieuws en tochtinformatie, zoals tochtverslagen, ideeen voor kanovakanties, artikelen over veiligheid, foto's, de activiteitenkalender, kanonieuws, vaarroutes, cursusplannen, en de voor leden gratis advertentierubriek Peddelwijzer voor kano's en accessoires. Kopij kunt u zenden per Mail.  Ook adverteerders op kanogebied staan in Kanotities en geregeld bieden zij aantrekkelijke kortingsacties voor de leden.

Sluistochten JasonAlle leden (dus ook die van de aangesloten kanoverenigingen) kunnen meedoen aan de TKBN-evenementen die in Kanotities staan aangekondigd. Alle activiteiten van de vaarkalender zijn gratis voor de leden, tenzij kosten onvermijdelijk zijn zoals bijvoorbeeld sluisgelden, cursussen of kampeerkosten.

Kanoverenigingen kunnen hun vaarprogramma uitbreiden met het vaarprogramma in Kanotities. Omgekeerd kan een kanovereniging tochten uit haar vaarprogramma aanbieden aan de vaarkalender in Kanotities en brengt zich daarmee tegelijkertijd meer in de bekendheid. Ook de gezinsleden van een verenigingslid mogen meedoen aan de tochten en activiteiten die Kanotities biedt.

Jaarlijkse activiteiten in de vaarkalender van Kanotities zijn dagtochten zoals de Crocustocht,  Bloesemtocht, Kersentocht, kampeerweekenden zoals met Hemelvaart, andere kanoweekenden, wild-waterweekenden, en kampeerweken zoals het zomerkamp en de buitenlandtrektocht. De vaarkalender in Kanotities biedt het hele jaar activiteiten: zelfs voor de winterharde vaarders zijn er tochten zoals de Speculaastocht, de tocht in Kerstsfeer en de Oliebollentocht.

kanotities

Adverteerders in Kanotities mits buitensportgerelateerde zijn welkom. Op de TKBN website zelf plaatsen wij geen advertenties; de adverteerders in Kanotities krijgen op de website desgewenst wel een link via de rubriek Weblinks. Ook mogen adverteerders een redactioneel stukje van maximaal 500 woorden in de rubriek Kanonieuws plaatsen.
Neem voor adverteren in Kanotities contact op met: Paul Campagne: Mail
Voor een indruk van Kanotities: klik hier.

Voor ingelogde TKBN-leden is hieronder een download-overzicht van alle Kanotities van 2013 t/m 2017