Rotating Image

Trektocht Polen 2018 op Drweca en Wisla

De Poolse kanoverening KTW Chelmno organiseert deze zomer voor de 58e keer de trektocht op de rivieren de Drweca en Wisla. De tocht is van zaterdag 28 juli t/m 11 augustus 2018.

Zin in een sportieve vakantie met unieke kenmerken? Of nog geen idee welke kanovakantie je deze zomer wilt doen?

Wij kunnen iedere liefhebber van kanotrektochten aanraden om aan deze internationale tocht mee te doen. Het is een tocht door mooie natuur, geheel verzorgd, sportief van karakter, met soms zeer eenvoudige en soms prima voorzieningen onderweg. Via de TKBN kun je je inschrijven voor deze tocht. Op 14 april organiseert de TKBN een informatiedag voor de buitenlandtochten van dit jaar, waaronder de trektocht in Polen.

Er zijn al enkele aanmeldingen via de TKBN, als je een reismaatje zoekt, er is al iemand die mee wil maar geen vervoer heeft.

Deze jaarlijks tocht is een bijzondere belevenis, veel natuur, oude stadjes, leuke terrasjes, er op uit in een andere wereld.
Ook de bijzonder oude fraaie stad Torun, gelegen aan de Wisla,  wordt bezocht. Hier kampeer je op een geheel vernieuwd sportcomplex met modern sanitair, kort nabij het stadscentrum.

Kijk in de Vaarkalender bij 28 juli voor meer informatie over deze tocht en hoe je je kunt aanmelden. Of vraag hier uitgebreide informatie op.