Rotating Image

20.07.2018 - TKBN Zomerkamp Appingedam (20 juli t/m 4 aug.) - TKBN Toercommissie

Body

Camping Ekenstein  aan de Damsterdiep nabij Appingedam is waar we ons zomerkamp 2018 zullen beleven. Het is een mooie ruime camping met goed sanitair en een eigen kanohaven. De plaats heeft mooi vlak grasveld en is omgeven door hoge bomen. Er is een prima kantine waar ook een eenvoudig maaltijd te krijgen is. Appingedam ligt op ongeveer 2,5 km afstand. Het is een mooi stadje met een beschermd middeleeuws centrum. Er zijn diverse eetgelegenheden, winkels en bezienswaardigheden. Op zaterdag 4 augustus is hier de Coopluydenmarkt in middeleeuwse sfeer. In de omgeving is voldoende te varen, fietsen en wandelen. Delftzijl en het Duitse  Waddeneiland Borkum zijn ook leuk om eens te bezoeken. Het zomerkamp is er voor iedere kanoër die het leuk vindt om ontspannen tochtjes te varen met voldoende rust en bezienswaardigheden tussendoor. Er zijn korte en wat langere afstanden mogelijk. ’s Avonds zitten we vaak gezellig bij elkaar en aan het eind van de week is er een gezamenlijke maaltijd. Het is vakantie voor iedereen wat betekent dat niemand zich verplicht moet voelen om ergens aan mee te doen. Gezelligheid en hulpvaardigheid maken het zomerkamp al jaren een evenement om naar uit te kijken.

 Het adres is Camping Ekenstein, Albergaweg 56-58, 9901TA, Appingedam. De kosten zijn ongeveer 20 Euro per dag voor 2 personen, caravan en stroom. Op de camping staan een aantal blokhutten die te huur zijn. Wie daar tijdens het zomerkamp gebruik van wil maken doet er verstandig aan zo spoedig mogelijk rechtstreeks te reserveren via de camping. Tel: 0596-624467  E-mail: info @ campingekenstein.nl .

Heeft u vragen en / of weet u iets dat ons in het mooie Groningen goed van pas kan komen? Neem dan alsjeblieft contact met ons op via zomerkamp @ tkbn.nl of bel/app André en Sylvia van ‘t Oever op 06 4313 7664. Ook kun je hier het inschrijfformulier aanvragen waarmee je jezelf aanmelden kunt voor dit kamp. Op dit formulier is ook precies te berekenen wat je deelnamekosten zullen zijn.

 

 Vorige pagina