Rotating Image

Kanowaard opent haar deuren

Op zaterdag 13 april houdt kanovereniging Kanowaard haar jaarlijkse open dag. Vanaf 13 uur tot 16 uur kan iedere belangstellende een proefvaartje maken in één van de verenigingsboten aan de Westdijk 14 te Heerhugowaard.
In en rond de kantine kun je onder het genot van een kopje koffie of thee vragen stellen aan de aanwezige leden.

Tevens kun je je aanmelden voor de introductiecursus kanovaren, die (bij genoeg aanmeldingen) op zondag 28 april begint.
Behalve dat jouw vaartechniek zal verbeteren, waardoor je blessures kunt voorkomen en je het kanoën langer kunt volhouden, zul je zeker ook ervaren hoe leuk kanovaren is.

Kanowaard open dag

Als je de beginselen van het kanovaren onder de knie hebt, kun je na de cursus nog een maand lang meevaren tijdens de verenigingsuren op de woensdagavond om 19.00 uur en zaterdagochtend om 10.00 uur. Op deze manier worden techniek en conditie verder opgebouwd.
Voor deelname aan de cursus hoef je geen lid te zijn. Voor het gebruik van materiaal (kano, peddel en zwemvest) vraagt Kanowaard een vergoeding.
Leden van Kanowaard kunnen het eerste jaar tijdens Kanowaard activiteiten een verenigingsboot gebruiken. Heeft u al een kano dan kunt u deze bij ons stallen tegen een geringe vergoeding.

Kijk in de Vaarkalender voor meer informatie.