Rotating Image

Kanotrektocht 2021 in Polen, natuur en cultuur

De Poolse kanoverening KTW Chelmno organiseert in de zomer van 2021 voor de 60e keer de trektocht op de rivieren de Drweca en Wisla. De tocht is van zaterdag 31 juli t/m zaterdag 14 augustus 2021.

Zin in een sportieve vakantie met unieke kenmerken?
Wij kunnen iedere kanoliefhebber aanraden om aan deze internationale tocht mee te doen. Je vaart door mooie natuur, het is geheel verzorgd, sportief van karakter, met soms zeer eenvoudige en soms prima voorzieningen onderweg.

Deze jaarlijks tocht is een bijzondere belevenis, veel natuur, oude stadjes, leuke terrasjes, er op uit in een andere wereld.
Ook de bijzonder oude fraaie stad Torun, gelegen aan de Wisla,  wordt bezocht. Hier kampeer je op een geheel vernieuwd sportcomplex met modern sanitair, kort nabij het oude stadscentrum.

Deze 60e tocht was oorspronkelijk gepland in 2020, maar werd vanwege de corona geannuleerd. Meerdere leden hadden zich al aangemeld voor deze tocht, enkelen lieten weten in 2021 opnieuw mee te gaan. Interesse? Kom naar onze infodag voor de buitenlandtochten, die begin 2021 wordt gepland.

Meer informatie over de tocht lees je in de Vaarkalender voor 2021.