Rotating Image

Kanotrektocht in Polen, natuur en cultuur

De Poolse kanoverening KTW Chelmno organiseert deze zomer voor de 58e keer de trektocht op de rivieren de Drweca en Wisla. De tocht is van zaterdag 28 juli t/m 11 augustus 2018.

Zin in een sportieve vakantie met unieke kenmerken?

Wij kunnen iedere kanoliefhebber aanraden om aan deze internationale tocht mee te doen. Je vaart door mooie natuur, het is geheel verzorgd, sportief van karakter, met soms zeer eenvoudige en soms prima voorzieningen onderweg. Via de TKBN kun je je inschrijven voor deze tocht. De TKBN kan je ook veel praktische informatie verstrekken over deze tocht.

Er zijn al wat aanmeldingen via de TKBN, waaronder leden die de tocht ook vorig jaar hebben gevaren; zij kunnen je ter plaatse wegwijs maken.

Deze jaarlijks tocht is een bijzondere belevenis, veel natuur, oude stadjes, leuke terrasjes, er op uit in een andere wereld.
Ook de bijzonder oude fraaie stad Torun, gelegen aan de Wisla,  wordt bezocht. Hier kampeer je op een geheel vernieuwd sportcomplex met modern sanitair, kort nabij het stadscentrum.

Kijk in de Vaarkalender bij 28 juli voor meer informatie over deze tocht en hoe je je kunt aanmelden. Of vraag hier uitgebreide informatie op.