Rotating Image

16.03.2019 - Crocustocht - TKBN Toercommissie

Body

Op deze dag neem ik je mee voor een tochtje op maar vooral langs de randen van de Loosdrechtse Plassen. Waarschijnlijk pakken we ook een stukje Vecht mee op onze tocht. Ik wil nog niet te veel groot open water varen maar vooral kiezen voor de Kievitsbuurt en het Tienhovens Kanaal. Hoe deze tocht er precies uit gaat zien is afhankelijk van de weersomstandigheden en de samenstelling van de groep. De te varen afstand zal tussen de 14 en 20 km zijn. We verzamelen om 10.00 uur op het parkeerterrein “De Strook” aan de Nieuwenweg tussen Breukelen (Vechtdijk) en Tienhoven.

Route naar het startpunt: Je neemt op de A2 Utrecht – Amsterdam de afslag Breukelen. Rij het stadje in door de borden “centrum” te volgen. Vooraan in het oude centrum is rechts een groot parkeerterrein. Ga meteen hierna rechtsaf (voor de winkels en huizen langs). Na ruim 100 meter moet je links afslaan. Hierna ga je rechtsaf bij het bordje “Tienhoven” . (Je ziet de smalle ophaalbrug over de Vecht al liggen aan het einde van het straatje).  Zodra je de brug over bent ga je rechtsaf de Vechtdijk op. Na ongeveer 2 km ga je linksaf richting Tienhoven. Je zit dan op de juiste straat. Het is nog ongeveer 3 km naar de parkeerplaats.

Aanmelden uiterlijk op donderdag 14 maart bij Jaap Ruiter tel 0345 473 596 of vaarkalender @ tkbn.nl . Op de dag zelf telefonisch bereikbaar op 06 1328 6160.

 

 Vorige pagina