Rotating Image

Zwembad wintertraining bij Kanowaard

Ook voor de komende winterperiode organiseert Kanowaard zeven trainingen in het subtropische Waardergolf zwembad te Heerhugowaard. Er zijn nog plekken beschikbaar.

Hierbij nodigt de opleidingscommissie van Kanowaard je van harte uit om mee te doen. De data en tijden staan vermeld op onze activiteitenkalender.

We zullen, afhankelijk van het niveau van de deelnemers, een beginners en een gevorderden groep van lessen voorzien. We gaan ervan uit dat iedereen technieken kan aanleren en/of verbeteren. Aandacht wordt besteed aan spatzeil training, zelf- en geassisteerde reddingen (cowboy, x, kiwi, hielhaak, eskimoteren, re-entry and roll, scullen, schep redding e.d.), lage en compacte hoge steun, balansoefeningen etc. Ook kunnen we tijd vrijmaken voor individuele coaching. Je kunt materiaal van Kanowaard gebruiken of eigen materiaal meenemen. Zeekajaks zijn in overleg toegestaan, mits de punten zijn afgeschermd.

De eerste training start op 17 november 2018. Voor deelname worden onkosten in rekening gebracht waarbij korting wordt gegeven aan de deelnemers, die alle bijeenkomsten aanwezig zijn. Nadere informatie volgt per mail aan de deelnemers, die zich hebben aangemeld. Zie voor verdere informatie: www.kanowaard.nl en kijk daar bij Home / Activiteitenkalender. Voor vragen kun je een mail sturen naar de contactpersoon.