Rotating Image

29.05.2019 - TKBN Hemelvaartkamp (29 mei t/m 2 juni) - TKBN Toercommissie

Body

We hebben toch weer een nieuw kampeerterrein gevonden voor het Hemelvaartweekend. Het is een nieuwe boerencamping, gelegen aan het water in de buurt van het Wormer- en Jisperveld. De camping is gelegen ten noorden van de Zaanstreek en wordt omsloten door de Zaan, de dijken tussen Wormer en Oostknollendam, de ringvaart naar Spijkerboor, het Noordhollands Kanaal naar Neck en Purmerend en het dorp Jisp dat aansluit op de Wormer. Vanaf de camping kunnen we dus meerdere mooie kanotochten maken. De omgeving staat bekend als het grootste veenweidegebied van West-Europa. Er zijn hier uitzonderlijk veel soorten vogels en planten te vinden.

Woensdag 29 mei vanaf 14.00 uur zijn jullie welkom op de camping. Wij willen iedereen verzoeken om niet voor 14.00 uur aan te komen. Als je toch eerder wilt komen, dan moet dit van te voren in overleg met ons. Wij vangen jullie op en wijzen jullie de plek. Op donderdagmorgen om 9.45 uur verzamelen we voor een gezamenlijk rondje (zelf meegebrachte) koffie en thee. Wij zorgen traditioneel voor iets lekkers daarbij. Elke dag vertrekken we om 10.30 uur voor een kanotocht van  18 tot 25 kilometer. Je kunt tijdens dit weekend kamperen in je eigen tent, caravan of camper. Er zijn geen trekkershutten te huur. Het is ook mogelijk om alleen een dagtochtje mee te varen, maar laat wel even weten als je dat van plan bent. Dagvaarders betalen wel bezoekersgeld (zie prijsoverzicht).

Het adres van de camping is SVR Camping De Swarthoeve, Engewormer 32, 1531 MX  Wormer.
Aanmelden graag voor 1 maart 2019 bij Harm en Ilse Kraima via  h.kraima@upcmail.nl of telefoon 06 2555 2640. Vol is vol dus wacht niet te lang! 

De deelname aan het  Hemelvaartkamp bedraagt voor één persoon   € 69,00. Overnacht je met 2 personen in één kampeermiddel dan betaal je € 82,00. Dit zijn de bedragen voor 4 overnachtingen in tent, caravan of camper inclusief stroom, auto parkeren en douchen. Voor een extra persoon er bij betaal je € 12,00 , een aangelijnde hond mag mee voor € 4,00. Dagbezoekers betalen € 2,00 pppd.

Vorige pagina