Rotating Image

Buitenland - trektochten en kampen

Elk jaar organiseert de TKBN een kanotrektocht in het buitenland. Met af en toe ook een vast kamp en dat doen we de laatste jaren vaker.
Dit jaar is er een trektocht op de Elbe in zuidoost Duitslland in juni en een vast kanokamp in Frankrijk bij het Marais Poitevin in mei. Kijk in de vaarkalender voor de gegevens. 

Voor de deelnemers aan deze buitenlandtochten houden we aan het begin van het seizoen een informatiedag. Op die dag bespreken we de reis en is documentatie aanwezig.
Ook krijgt elke deelnemer een uitgebreid tochtboekje met daarin alle van belang zijnde gegevens voor de tocht. Zoals de vaarroute, details van stuwen en sluizen, campings langs de route, bezienswaardigheden in de omgeving, veiligheid, rijroutes en indien nodig openbaar vervoer tussen start- en eindpunt. Totaal zo'n 30 tot 50 pagina's op handzaam A5-formaat.

Overzicht buitenlandtochten

Naarmate de boekjes ouder zijn zullen een aantal gegevens erin niet meer kloppen. Met name campings en openbaar vervoer verbindingen kunnen nog weleens wijzigen. Ook kunnen reglementen zoals m.b.t. natuurbescherming of vaarwateren zijn gewijzigd. Controleer dit dus altijd voordat je een tocht maakt.

Deze boekjes zijn als service naar onze leden alleen verkrijgbaar voor TKBN-leden. De prijzen zijn  exclusief de verzendkosten. Neem contact op met de Vaarkalender voor de verkrijgbaarheid.