Rotating Image

17.06.2019 - 46e Kano Avondvierdaagse (17 t/m 20 juni) - WSV Gewest Noord

Body

Ook dit jaar worden weer op vier achtereen volgende avonden  vier verschillende kanoverenigingen bezocht. Elke vereniging laat je kennismaken met hun eigen vaarwater. Er wordt steeds om 19.15 uur gestart vanaf het clubgebouw van de betreffende vereniging. Aanmelden kan via een inschrijfformulier dat bij deze verenigingen is op te vragen. Doe dit svp ruim van tevoren. De inschrijfkosten bedragen € 4,00 per persoon. Dit bedrag kun je contant (en graag met gepast geld) voldoen voor aanvang van de eerste tocht die je meevaart. Het programma en de startplaatsen van deze editie zijn als volgt:

Maandag: KV De Argonauten, Meelzak 16, 1483AV De Rijp. Hier wordt het noordelijke deel van De Eilandspolder inclusief de Beeldentuin bevaren.   

Dinsdag: KV Uitgeest, Meldijk 23K, 1911BA Uitgeest. Hier worden de polders van de Uitgeester- en Heemskerkerbroek en de  Woudpolder bevaren.

Woensdag: KV Trekvogels, Spaarndamseweg 25, 2022 EG Haarlem. Hier wordt over het Spaarne en door de historische binnenstad gevaren.

Donderdag: KV Sloterplas, Christoffel Plantijngracht 1, 1065DA Amsterdam. Hier wordt een verrassende tocht over de plas en de grachten gevaren.   

De coördinatie van het geheel is in handen van Martin Rendering van KV de Zwetplassers. Hij is bereikbaar via m_rendering @ kpnmail.

 

 Vorige pagina