Rotating Image

Kanovaren bij KV Lisse

Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe clubgebouw of wil je ontdekken of kanovaren wat voor jou is?

KV LisseKijk op onze website wanneer er een open dag is, of kom langs op de Jachthavendam 6, 2162 CT Lisse.

 

Activiteiten tijdens open dagen:
- demonstraties van verschillende vaar- en redding technieken;
- rondleidingen in het clubgebouw en de botencontainers;
- uitleg typen boten;
- mogelijkheid om onder begeleiding te varen (neem reserve kleding mee).

Door het te proberen zal je ontdekken dat kanovaren laagdrempelig is en dat je met wat hulp al snel zelfstandig kan varen. Leden kunnen het eerste jaar elke woensdag avond en tijdens toertochten gratis club kano’s uitproberen en krijgen begeleiding en instructie.

= = = = =

In de Bollenstreek, op de Ringvaart, de Kagerplassen en op zee bij Langevelderslag zie je regelmatig kanovaarders. Dat kunnen zo maar leden van Kanovereniging Lisse zijn.

In oktober vorig jaar is het nieuwe clubgebouw feestelijk geopend. Met dit nieuwe onderkomen is er ruimte gekomen voor nieuwe leden: ervaren en onervaren vaarders zijn welkom. Onze leden leiden je graag rond in het clubgebouw en laten de botencontainers zien die vol liggen met allerlei soorten clubboten en boten van leden.

BotenloodsKano’s voor wildwater en branding varen, zee en grootwater tochten, ontspannen tochten door sloten en riviertjes en ook snelle K1 wedstrijdkano’s en zogenaamde Canadese kano’s.

Leden kunnen het eerste jaar elke woensdag op de clubavond en tijdens toertochten gratis club kano’s uitproberen en krijgen begeleiding en instructie. Je hoeft nog niet zelf een kano aan te schaffen, je kan eerst ervaring opdoen in de clubboten.

Vanuit het clubgebouw kun je vele routes varen. En de leden varen tochten in binnen- en ook buitenland. In juni gaat dit jaar een groep  een week naar Italië om daar een kano kampeertrektocht te maken naar Venetië waar ze ook mee doen met de Vogalonga toertocht dwars door Venetië met duizenden andere ongemotoriseerde vaartuigen. KV Lisse is een actieve club !!!

Het adres is Jachthavendam 6, 2162 CT Lisse. Voor verdere informatie, stuur een e-mail naar kvlisse@gmail.com of kijk op www.kvlisse.nl of www.facebook.com/kvlisse.