Rotating Image

18.05.2019 - Kanokampeerweekend Krimpenerwaard (18 en 19 mei) - KV De Goudse Peddel

Body

Vanaf het clubhuis varen we door de mooie historische binnenstad van Gouda en eenmaal de sluis gepasseerd wacht ons een oase van groen. Het veenweidelandschap van de Krimpenerwaard met haar ontelbare slootjes, vaarten, mooie boerderijen, watervogels en niet te vergeten de bloemenpracht met name in het voorjaar. Eén dag is niet genoeg om van al dit moois te genieten daarom mogen we bij Abe en Wil Maaijen barbecueën en kamperen.

We verzamelen op zaterdag om 8.30 uur bij het clubhuis zodat we daarvandaan om 9.00 uur kunnen vertrekken. Na een tocht van 25 km door de stad en door het hart van de Krimpenerwaard zullen Wil en Abe ons opwachten bij de Stolwijkersluis en ons begeleiden naar de Beijerscheweg 73 in Stolwijk waar we kamperen. Voor de lunch neem je zelf je eten en drinken mee. ‘s Avonds gaan we samen barbecueën. Op zondag varen we een tocht van 20 km op de grens van de Krimpener- en Lopikerwaard. Na het gezamenlijke ontbijt vertrekken we om 10:00 uur uit Stolwijk. Via de Vlist,( mogelijkheid tot koffie drinken in de Vlisterstee ) , het grensriviertje met de Lopikerwaard en via de Hollandse IJssel komen we weer in Gouda. We zullen een stukje moeten klunen, een kanokarretje is aanbevolen. Wil je wel op zaterdag varen maar niet kamperen, dat is ook mogelijk. Vermeld bij je aanmelding duidelijk wat je plannen zijn: meevaren, barbecueën, kamperen. Wil je alleen zondag meevaren, ook dat is mogelijk. Geef ook dat bij je aanmelding duidelijk aan. Het hele weekend meedoen is natuurlijk het leukste. Dan ervaar je de optimale schoonheid van de Krimpenerwaard en de gezelligheid van de Goudse Peddelaars.

 De kampeerinfo op een rijtje: we kamperen in de tuin van Wil en Abe, er is plaats voor tenten en enkele caravans en campers (zonder stroom). Overleg zelf met Abe en Wil wanneer je je caravan of camper wilt brengen en halen. Toilet en water zijn aanwezig, maar géén douche. Zelf bord, mok en bestek meenemen. Kosten € 15,00 voor barbecue en ontbijt op zondagochtend (betaling contant).

Uiterlijk op 15 mei aanmelden via evenementen @ degoudsepeddel.nl.

 

 Vorige pagina