Rotating Image

25.09.2020 - Biesbosch Kano Experience (25 t/m 27 september) - Dajaks, KV Breda & KV de Biesboschbevers

Body

Een weekend lang wordt de Biesbosch in al zijn aspecten verkend. Dit door de
drie kanoverenigingen rond de Biesbosch georganiseerde landelijke evenement
biedt voor iedereen wel iets. De boswachter houdt op vrijdagavond een presentatie over de ontwikkelingen in de Biesbosch in het verleden, heden en de toekomst met veel foto’s en
aandacht voor de natuur en de ontwikkeling daarvan. Op zaterdag worden tochten van 20 en 30 km gevaren door de Biesbosch onder leiding van ervaren Biesboschvaarders. Op zaterdagavond kun je genieten van een tocht in de avondschemering door de Biesbosch. Op zondag heb je ook nog de mogelijkheid om onder leiding van een stadsgids per kano de historische binnenstad van Dordrecht te verkennen. Zo zie je deze stad zoals je die nog nooit hebt gezien. Daarnaast kun je deelnemen aan een tocht door een deel van de Biesbosch dat normaal alleen toegankelijk is voor vergunninghouders.
De BiesboschKanoExperience is een landelijk weekend waarvoor kanovaarders uit het hele land naar de Biesbosch komen. Door deel te nemen leer je niet alleen dit unieke vaargebied beter kennen maar kom je ook in aanraking met kanoërs uit alle delen van het land. Alle tochten starten vanaf StayOkay aan het Moldiep alwaar deelnemers overnachten. Voor dit weekend dien je jezelf tijdig op te geven via de speciale website www.biesboschkanoexperience.nl . De kosten exclusief het overnachten zijn € 12,00 per deelnemer.

 

 Vorige pagina