Rotating Image

Vrijwilligers

"Vele handen maken licht werk"

Een grote groep gemotiveerde vrijwilligers zet zich in de TKBN al ruim 30 jaar actief in voor de belangen van de recreatieve kanovaarder. Met hetzelfde enthousiasme willen wij ook in de toekomst de belangen van de kanovaarder behartigen. Dan is het belangrijk dat de organisatie niet indut maar vooruitblikt en dat betekent niet alleen uitbreiding, maar ook vernieuwing van functionarissen die al geruime tijd meedraaien. Ook willen we graag de huidige bestuursleden wat ontlasten door een aantal klussen aan nieuwe vrijwilligers te geven. Kom jij ons versterken?

Voor nadere inlichtingen, neem contact op met de secretaris, zie de tabel bij Organisatie, of ( klik hier).

We hebben de volgende "klussen" in de aanbieding:

  • PR-coördinator; niet persé een bestuursfunctie, maar wel in nauw contact met het bestuur. Start na korte instructie. Jij zorgt voor promotie van de recreatieve kanosport.
  • Regionaal vertegenwoordigers voor Groningen, Gelderland (noord en west), Zeeland, Noord-Brabant (west) en Limburg (zuid); geen bestuursfunctie, start na korte instructie, zorgt voor de belangenbehartiging in de regio. Je werkt in overleg met het bestuurslid voor de belangenbehartiging.
    En voor enkele grotere regio's zoeken wij een tweede vertegenwoordiger, zoals voor Friesland en de kop van Noord-Holland.
  • Bestuur algemeen; enkele bestuurders hebben meerdere aandachtsgebieden, wij streven naar het verminderen van dubbelfuncties, dus is er altijd wel werk voor extra bestuursleden. Kom jij met jouw enthousiasme de slagkracht vergroten?

De TKBN biedt een prettige sfeer (het gaat immers om je vrije tijd) en een goede maar sobere declaratieregeling. En wat betreft de sfeer, we zeggen vaak "je moet bij het koor passen", dat houdt in dat het wederzijds moet "klikken" met de informele gemotiveerde ploeg.

Hint voor wervingsbureaus: de TKBN kent geen betaalde dienstverlening.